Szolgáltatások

Panziónk tágas, különleges, fából faragott bútorokkal berendezettek, melyhez harmonizál éttermünk szintén egyedi faragott asztalai és székei. Kényelmüket biztosítja a zárt udvaron való ingyenes parkolás. A panzió és az étterem teljes területén ingyenes wifi biztosított. Szállóvendégeink számára internet alapú televízió biztosítja a szórakozást.

A panzió épületében 10 db fürdőszobás szoba várja a vendégeket. A panzió épületében kapott helyett az exkluzív lakosztályunk, ami 80 négyzetméteres, két hálószobás lakosztály, amerikai konyhával és fürdőkádas fürdőszobával. A panzió épülete mellett az apartman ház elsősorban családos vendégeinket várja. Ebben 7 db apartman szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. Ezekben az apartmanokban két szobához tartozik közös fürdőszoba. Az apartmanházban is helyet kapott egy kisebb két hálószobás 50 négyzetméteres lakosztály.

Billiárd terem áll kedves vendégeink részére a kellemes időtöltés érdekében, valamint nyáron asztali tenisz, illetve társasjátékok gyermekek részére.

Kerékpáros csoportokat is tudunk fogadni, mert van bicikli tárolásra alkalmas helyünk és igény esetén a takarítás is megoldható.

Kertben a kicsiket játszótér várja, kirándulni szerető vendégeinknek korlátozott számban nordic botot tudunk biztosítani. Kerékpárral érkező vendégeink számár a biztosítjuk a kerékpárok biztonságos tárolását és igény szerint kerékpár mosás is megoldható.